- 30 september 2019
- Door Wouter Verheecke
- | 4 min. leestijd
- | Bron: Foodprocess
Het hele jaar door een behaaglijk werkklimaat
Brouwerij Martens in het Limburgse Bocholt heeft een rijke geschiedenis en een sterke visie op de toekomst. Niet alleen wordt er continu in productiecapaciteit geïnvesteerd, maar ook in een gepast werkklimaat. Colt biedt hiervoor oplossingen met aangepaste ventilatiesystemen, die niet alleen het vochtgehalte reduceren, maar tegelijk ook de warmte afvoeren en een te hoge C02-concentratie vermijden.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.