Online magazines

8 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Het gemak van waterontharders
Hard water biedt op zich geen problemen voor de gezondheid van de gebruiker. Voor leidingen, kranen en toestellen kan het echter wel voor grote problemen zorgen. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen.
Valerie Verkain
Bladmanager
Van schrijnwerkers tot elektriciens en van installateurs tot dakwerkers. Voor elk vak binnen de bouwsector brengen we betrouwbare en onmisbare informatie, inspiratie en oplossingen op maat waar u als ondernemer meteen mee aan slag kunt.
Uit cijfers van de Vlaamse Milieumaatschappij blijkt dat hard water optreedt vanaf 15 °F. Om de nadelige gevolgen van kalkvorming te voorkomen, biedt Syr Oceanic waterverzachters aan voor elk project, van huishoudelijke tot industriële toepassingen.
Met de nieuwe 72-delige GEDORE red gereedschapskoffer SANITAIR heeft elke professional in de sanitair-, verwarming- en aircobranche de juiste tools steeds binnen handbereik. De robuuste en waterdichte verrijdbare koffer biedt extra veel opbergruimte.
Het water in onze leidingen bevat te veel kalk en is dus hard. Dat kan zware gevolgen hebben voor je leidingen, huishoudtoestellen en zelfs je verwarmingsinstallatie. In die regio’s van België waar hard water voorkomt, is een waterontharder dan onontbeerlijk.
Dat sommige stemmen in het energiedebat nog steeds pleiten voor hybride installaties – waarbij een traditionele ketel en een warmtepomp worden gecombineerd – gaat er bij CTC-directeur Bruno Haemers niet in.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.