Online magazines

13 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
sww in collectieve gebouwen
Tot op heden bestond er in België geen uniforme, erkende methode voor het ontwerp en de dimensionering van installaties voor de productie van sanitair warm water. Een onjuiste dimensionering heeft nochtans aanzienlijke gevolgen. Daar is nu verandering in gekomen.
Valerie Verkain
Bladmanager
Bezoek HEYTEC on tour voor een dag vol presentaties over o.a de F-gas verordening, warmtepomp in renovatie, indirecte systemen, en zo veel meer. Ontdek de nieuwste innovaties en netwerk met vakgenoten. Schrijf je nu gratis in op heytec-on-tour.be.
Lees nu Sanilec! Onmisbare vakinformatie over sanitair, verwarming, klimatisatie en ventilatie.




Om de gevolgen van een onjuiste dimensionering van een installatie voor de productie van sanitair warm water in een collectief woongebouw te vermijden, heeft Buildwise een methode, en zelfs een rekentool, ontwikkeld waarmee een efficiënte en ...
Dat sommige stemmen in het energiedebat nog steeds pleiten voor hybride installaties – waarbij een traditionele ketel en een warmtepomp worden gecombineerd – gaat er bij CTC-directeur Bruno Haemers niet in.
Onze toekomst is full electric, daar is geen ontkomen meer aan. Dat betekent ook dat onze elektriciteitsfacturen stijgen. Maar tóch kan je er voordeel uit halen en meer geld besparen.

Dit jaar bestaat Toolstation 5 jaar in België. Tijdens dit feestelijk jaar komt ook hun catalogus 11 uit. Met ondertussen 18 vestigingen zijn ze aan het groeien en dat blijven ze ook doen. Bij Toolstation vind je alles terug voor jouw volgende klus!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.