Online magazines

19 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
kalk en corrosie door gebrekkig vulwater
Wees u bewust van de schade die gebrekkig systeemwater kan aanbrengen aan moderne verwarmingssystemen. Het is belangrijk dat alle relevante parameters zoals de waterhardheid en de pH-waarde binne bepaalde grenzen vallen. 
Valerie Verkain
Bladmanager
Bezoek HEYTEC on tour voor een dag vol presentaties over o.a de F-gas verordening, warmtepomp in renovatie, indirecte systemen, en zo veel meer. Ontdek de nieuwste innovaties en netwerk met vakgenoten. Schrijf je nu gratis in op heytec-on-tour.be.
Moderne verwarmingssystemen werken veel efficiƫnter dan vroeger, maar tonen zich tegelijkertijd gevoeliger voor de kwaliteit van het systeem- en vulwater. Doe je klant daarom een plezier en zorg ervoor dat het systeemwater beantwoordt aan de eisen die de richtlijn oplegt.
100 Honeywell Home evohome's en 500 HR92WE radiatorregelaars vonden hun weg naar 100 eenheden van een uitzendbureau in Vlaanderen. Samen brachten ze de energiekosten in onder andere kantoren, woningen en appartementen aanzienlijk naar beneden.
Wat als we de thermische energie uit kanalen, meren en rivieren gebruiken om onze gebouwen te verwarmen en te koelen? Het mag gek klinken, maar dat is het volgens het Leuvense ingenieursbureau EXTRAQT hoegenaamd niet.
Deel uw jarenlange ervaring in sanitair! Word instructeur en geef uw kennis door aan enthousiaste cursisten. Flexibele planning, mooie bijverdienste. Interesse? Stel u snel aan ons voor.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Sanilec 

Sanilec maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.